Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.05.2020
8.6.2020 končíme
Milé zákaznice, kamenná prodejna byla uzavřena již během března, e-shop vstoupil do posledního měsíce provozu. E-shop plánujeme ukončit 8.6.2020. Na... číst celé
11.05.2020
SLEVA 15% na celý nákup
SLEVY SE SČÍTAJÍ!!! Zadejte kód KONCIME-15 a na celý nákup dostanete ještě další slevu 15%!!!  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Newsletter - informace o novinkách, akcích apod. Vám budeme zasílat na Vámi zadaný email.

  1. Úvod
  2. Příze podle VÝROBCE
  3. Pascuali
  4. Tambo
  5. Pascuali TAMBO - 09 tmavá zelená

Pascuali TAMBO - 09 tmavá zelená

Složení: 100% regenerovaná proteinová vlákna (z mléčného proteinu) Váha/návin: 50 g/98 m Doporučená síla jehlic: 4 mm Zkušební vzorek: 10x10 cm = 21 o... celý popis
Dostupnost
Skladem 1 ks
Běžná cena
210,0 Kč
120,0 Kč
99,2 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:P P Tambo 09
EAN kód:4260448873864
Kompletní specifikace

Složení: 100% regenerovaná proteinová vlákna (z mléčného proteinu)

Váha/návin: 50 g/98 m

Doporučená síla jehlic: 4 mm

Zkušební vzorek: 10x10 cm = 21 ok x 24 řad

Údržba: pleteniny z Tamba perte v ruce v chladné vodě do do 30°. Použijte pouze přípravky pro praní jemných vlněných vláken a sušte volně rozložené, abyste zabránili tvarovým deformacím.

 

Tambo od Pascuali - ozkoušejte zcela jedinečný pocit příze vyráběné z mléčného proteinu! pH vláken je 6,8 což odpovídá pH zdravé pokožky. Mléčná vlákna jsou přírodní surovinou, která neobsahuje žádné škodlivé látky. Mají dokonce lehký antibakteriální efekt. Tato moderní vlákna jsou velmi pohodlná a absorbují velmi dobře vlhkost. Materiál dobře odvádí pot. Tambo příze je měkká a jemná jako kašmír a je vhodná pro alergiky..

 

Nabízí se otázka, zda není plýtváním využívat potravinu pro výrobu vlákna. Jasná odpověď je, že ne. Pro výrobu je totiž používáno pouze mléko, které nevyhovuje standardům pro potravinářské využití. Jen v Německu přibližně 1,9 mil. tun mléka ročně nevyhoví podmínkám pro využití jako potravina a stává se tak odpadem, resp. surovinou pro další využití. Navíc je v tomto případě potřeba pouze 2-4 litry vody na výrobu jednoho kg mléčných vláken, zatímco bavlna potřebuje až 23 000 litrů na stejnou produkci.

 

Pro výrobu mléčného vlákna je potřeba základní složka mléka, kterou je casein. Ten se získává sušením teplým vzduchem a vysrážením na povrchu. Následně je tato vrstva odebrána a vysušena do podoby prášku. Prášek je následně smíchán s dalšími přírodními složkami jako včelí vosk, pšeničné otruby, voda a směs se dále zpracovává do podoby vlákna.

Chci zasílat newsletter
Newsletter - informace o novinkách, akcích apod. Vám budeme zasílat na Vámi zadaný email.
email: takyklubka@seznam.cz tel.: 602 227 347, 604 120 578
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.