Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.09.2019
Poštovné nad 500 Kč ZDARMA
Milé zákaznice, od pondělí 9.9.2019 bude poštovné nad 500 Kč přes Zásilkovnu ZDARMA! Platí do konce září!!!   Krásné dny přejeme :)   číst celé
26.07.2019
Z důvodu nemoci a dovolené v týdnu od 29.7. ZAVŘENO
Milé zákaznice, velmi se omlouváme, ale z důvodu dovolené a nemoci bude v týdnu od 29.7. ZAVŘENO v kamenné prodejně. E-shopové objednávky budou odes... číst celé
05.12.2018
Nové zboží od Dropsu 25.2.2019
Dorazily balíky od Dropsu. Skladem opět celá barevnice DROPS ♥ You 7, doplněny barvičky Safran a béžová Alpaca Bouclé a šedé Big Merino... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Newsletter - informace o novinkách, akcích apod. Vám budeme zasílat na Vámi zadaný email.

  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu www.takyklubka.cz
  1. Udělujete tímto souhlas RNDr. Katuši Kubíkové, se sídlem T.G.Masaryka 173, Ústí nad Orlicí 56201, IČ 68241992 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

  3. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  4. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodnísdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno RnDr. Katuší Kubíkovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelé služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • dopravce Česká pošta, státní podnik, se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, 225 99, IČ 47114983
    • dopravce Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9, IČ 28408306
    • Heureka shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, IČ 02387727 DIČ: CZ02387727
    • účetnictví: ACTAEA s.r.o, se sídlem V Lukách 276, 56201 Ústí nad Orlicí, IČ 25250426
    • příjemce plateb Fio banka, a.s., IČO: 61858374, sídlo V Celnici 1028/10 (Millennium Plaza), 117 21, Praha

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese takyklubka@seznam.cz.

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.takyklubka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
      Chci zasílat newsletter
      email: takyklubka@seznam.cz tel.: 602 227 347, 604 120 578
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.